Menu
Zelfgemaakte pesto

Zelfgemaakte pesto

Beoordeel dit recept

Ook zonder de Parmezaanse kaas kun je erg lekkere pesto maken!

Print Friendly
  • 1
  • 10
  • nvt
  • nvt
  • 30 gram basilicum
    2 handjes pijnboompitten
    1 teentje knoflook
    Olijfolie
  • Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Goed opletten want zodra ze beginnen te kleuren verbranden ze snel
    Maal de basilicum, pijnboompitjes en knoflook fijn in de vijzel.
    Voeg er steeds wat olijfolie aan toe totdat de pesto de juiste dikte heeft.
  • http://www.oerkracht.nl/zelfgemaakte-pesto/
  • Zelfgemaakte pesto

Categorieën:   Ei-vrij, Klaar in 15 minuten, Notenvrij, Sauzen en dressings, Snacks

Comments

  • Posted: 16 september 2014 08:56

    Mieke.

    Voor een kaassmaak kun je ook edelgistvlokken toevoegen.