Menu

Super luchtige broodjes die warm het allerlekkerst zijn

Print Friendly
  • 12
  • 20
  • 10
  • 0 min
  • 2 bakbananen (bij voorkeur groen/geel of groen/geel met wat zwarte vlekken)
    8 saffraandraadjes
    100 gram tapioca meel
    30 gram palmolie, kokosolie of roomboter
    1 theelepel bakpoeder
    1/4 theelepel zout
    1 ei
  • erwijder de schil van de bakbananen en pureer met de saffraan samen in een sterke blender of food processor.
    Voeg overige ingrediënten toe en mix tot een dik glad beslag (dit kan enkele minuten duren, het beslag moet echt glad zijn, zie bovenstaande foto)
    Verdeel het deeg over 12 muffin vormpjes.
    Verwarm de oven voor op 175°C.
    Bak de broodjes in 20 gaar en licht bruin.
  • http://www.oerspronkelijk.nl/saffraanbroodjes/
  • Oerspronkelijk - Saffraanbroodjes

Categorieën:   Lunch, Notenvrij, Ontbijt, Snacks, Vegetarisch

Comments