Menu
Paleo Stokbrood

Paleo stokbrood

5 (100%) 2 votes

Dit Paleo(stok)brood is afgeleid van het recept kaneelbroodjes gevonden op Oerkracht Voedingsadvies. Ik heb vervolgens de verhoudingen een klein beetje aangepast zodat er een heerlijk brood uit kwam rollen ;). Ik denk dat dit brood niet lang vers blijft dus mijn tip is om deze in sneetjes te snijden en zo in te vriezen. Dan heb je altijd een lekker vers sneetje brood Paleo Proof! Ik ben zo blij met dit brood ik hoop jullie ook!
En het is ook heel makkelijk en snel om te maken!

Print Friendly, PDF & Email
  • nvt
  • circa 60
  • 10
  • 90 min
  • ngrediënten

    115 gr tapiocameel
    circa 115 gr water
    120 gr gesmolten kokosolie
    1/5 th keltisch zeezout
    60 gr kokosmeel
    1 ei (large)
  • Hoe maak je het
    verwarm de oven voor op 175 graden
    smelt de kokosolie in een pan. Wanneer deze gesmolten is doe je het water en het keltisch zeezout erbij en laat deze eventjes 30 seconden borrelen. Zet daarna het vuur uit.
    doe de gesmolten kokosolie tezamen met de tapioca meel in de keukenmachine en blijf mengen tot je een mooi deeg hebt.
    laat dit nu 4 minuten afkoelen
    doe nu het ei en de kokosmeel erdoor en zet je keukenmachine weer aan
    wanneer zich een bal deeg heeft gevormd haal je het deeg eruit
    maak er een broodvorm van
    leg op de bakplaat en bak in circa 60min op 175 gr gaar. De exacte baktijd hangt af van je oven en van wat je zelf lekker vindt. Ik vind het lekker als het nog een beetje zompig is van binnen en na 60 min vond ik het perfect
    Eet smakelijk!
  • http://www.paleo2go.nl
  • Paleo Stokbrood

Categorieën:   Diner, Eieren, Lunch, Notenvrij, Ontbijt

Comments

  • Posted: 23 september 2014 09:04

    Claudia Delrio

    Ik heb genoten van dit heerlijk broodje! Bedankt!