Menu

groene muffins

Beoordeel dit recept

Deze groene muffins zijn ook ideaal voor kinderen die geen groente willen eten. 🙂
ik had een bakbanaan die op moest en zo kwam ik op het idee om gezonde groene muffins te maken voor mij en mijn zoontje van anderhalf.

Print Friendly, PDF & Email
  • 10
  • 25
  • 10
  • 10
  • 1 geel/bruin/zwart bakbanaan
    1 halve courgette
    4 cups verse spinazie (kan evt ook met 1 cup bevroren spinazie)
    2 eieren
    1flinke scheut kokosmelk
    1 cup kokosmeel
    1 tl banking soda
    1 tl vanille extract
  • - laat de oven voorverwarmen op 190 graden.
    - laat de verse spinazie even slinken in een pan met deksel erop, of laat de bevroren spinazie eerst ontdooien
    - doe alle ingrediënten door de blender
    - verdeel het beslag in de muffins vormpjes en zet ze voor ongeveer 25 min in de oven. Check met en sate' prikker of ze gaar zijn en laat ze dan even afkoelen. Smullen maar 😉

Categorieën:   Eieren, Groente, Lunch, Notenvrij, Ontbijt, Snacks, Vegetarisch

Comments