Menu
Paleolique op Facebook

Fruitige eimuffins

Beoordeel dit recept

Heb jij ’s ochtends ook zo’n moeite om je bed uit te komen? Ik wel en terwijl ik heerlijk lig in het donker, onder mijn fluffy, warme dekbed bedenk ik me dan wat ik eens zal gaan eten als ik beneden ben. Vanochtend hoefde ik niet na te denken, dat had ik gisterenmiddag al gedaan en maakte een variant op de banaan-ei pannenkoekjes: fruitige ei-muffins. Echt überlekker!!

Print Friendly
  • 9
  • 15
  • 5
  • nvt
  • 2 rijpe bananen
    4 eieren
    Fruit naar keus (ik had nog blauwe bessen en kersen in de vriezer, deze heb ik voor gebruik eerst laten ontdooien)
    Kokosolie om je muffintray mee in te vetten of muffinpapiertjes
  • Verwarm de oven op 175 gr. Prak de bananen fijn en meng de eieren er doorheen. Vet je muffintray in en bedek de bodem met fruit. Vul af met het ei-banaanmengsel en bak ongeveer 15 minuutjes in de oven.

    Variatietip:

    Voeg cacaopoeder of gehakte noten toe. De 3 muffins met cacao die ik maakte, hebben het fotomoment niet eens gehaald
  • https://nl-nl.facebook.com/pages/Paleolique/1437010533213951
  • Paleolique op Facebook

Categorieën:   Budget recept, Desserts, Eieren, Fruit, Notenvrij, Ontbijt, Vegetarisch

Comments