Menu
Beoordeel dit recept

Het ideale ontbijt: gemakkelijk om te maken en genoeg voor 4 ruime porties. Deze boerenpannenkoek zou ik elke dag wel kunnen eten!

Print Friendly, PDF & Email
  • 4
  • 40
  • 10
  • nvt
  • 8 eieren
    250 ml kokosmelk
    4 el kokosmeel
    200g spekblokjes
    1 prei, in ringen
    1 rode paprika, in blokjes
    250g champignons, in plakjes
  • Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius.
    Klop de eieren los in een kom samen met kokosmelk en kokosmeel tot zich een glad beslag vormt. Zet apart.
    Zet een ovenbestendige pan op middelhoog vuur en bak hierin de spekblokjes bijna krokant.
    Voeg prei, paprika en champignons toe en bak deze 2-3 minuten mee tot ze wat zachter zijn.
    Schenk het beslag over de groenten in de pan, haal de pan van het vuur en zet deze in de oven.
    Bak de pannenkoek in 30 minuten goudbruin en gaar.
  • http://www.eetpaleo.nl/groente/oerhollands-boerenpannenkoek/
  • Een recept van EetPaleo.nl

Categorieën:   Budget recept, Eieren, Groente, Lunch, Notenvrij, Ontbijt, Varkensvlees

Comments