Menu

wrap met kip-appel salade

4 (80%) 1 vote

Bakbanaanwrap met kip-appel salade

Print Friendly
  • 2
  • 25 min.
  • 10 min.
  • 5 min.
  • 2 gele bakbananen
    1 eetl. Kokosolie
    2 eetl. Kokosrasp
    1 eetl. Kaneel
    1 gerookte kipfilet
    1 appel
    Veldsla
    2 eetl. Mayonaise
  • Verwarm de oven voor op 175 gr. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
    Snijd de bakbananen in stukken en doe ze samen met de kokoslie, kaneel, en kokosrasp in de keukenmachine. Maal tot er een beslag ontstaat. Verdeel het beslag over de bakplaat. Strijk vlak met de achterkant van een lepel. Je kunt 1 grote of 2 kleinere wraps maken.
    Bak gaar in 25 min, of tot de randjes bruin kleuren.
    Snijd intussen de kip en appel in stukjes en meng er de mayonaise door.
    Laat de wraps 5 min. afkoelen en beleg met veldsla. Doe daarop het kip-appelmengsel en vouw dicht.

Categorieën:   Gevogelte, Groente, Lunch, Notenvrij

Comments

  • Posted: 30 oktober 2014 09:35

    Anne-Marie

    Lijkt me heerlijk!! Bedankt voor het leuke recept!