Menu

De soep zoals mijn moeder die altijd maakte: tomaten-groentensoep mét gehaktballen. Een heerlijke, gemakkelijke lunch!

Print Friendly
  • 4
  • 20
  • 10
  • nvt
  • 400g rundergehakt
    2 tl biologische gehaktkruiden
    750 ml bottenbouillon
    350g soepgroenten
    4 tomaten, in blokjes
    150g tomatenpuree
    peper en zout
    4 el peterselie, fijn gesneden
  • Kneed de gehaktkruiden door het gehakt en rol hier kleine gehaktballetjes van.
    Breng de bouillon aan de kook in een soeppan en kook hierin de gehaktballetjes in 8-10 minuten gaar.
    Voeg soepgroenten, tomaten en tomatenpuree toe en kook nog 5 minuten zachtjes door.
    Breng op smaak met peper en zout en garneer met peterselie.
  • http://www.eetpaleo.nl/rundvlees/oerhollands-soep-met-ballen/
  • Een recept van EetPaleo.nl

Categorieën:   Budget recept, Diner, Ei-vrij, Groente, Lunch, Notenvrij, Rundvlees

Comments