Menu
Audrey’s zachte soep

Audrey’s zachte soep

Beoordeel dit recept

Restjessoep
En nog een heerlijk recept van Audrey!; Audrey’s zachte soep

Ik ben de soep voor deze week aan het voor bereiden en die wil ik graag met jullie delen.
Ik vond het altijd zo zonde on de stronken van de bloemkool en de broccoli weg te gooien. Zo is deze soep ontstaan. Ze zijn er hier dol op!

Variatie: Voor kerrie soep laat je de broccoli weg en fruit je in een koekenpan een gesnipperde ui met 1 eetlepel kerrie poeder en voeg dit door je gepureerde bloemkool. Hmmmm …. !

Print Friendly
  • 4
  • 45
  • nvt
  • nvt
  • 2 stronken van de broccoli -in stukken
    stronk van 1 bloemkool -in stukken
    1 grote ui -in stukken
    3 á 4 teentjes knoflook -in stukken.
    1 Duitse biefstuk.
    peper en (herbamare)zout naar smaak.
    Optioneel; verse bieslook en peterselie
  • Stop alles in een grote soeppan en zet het net onder water. Breng het aan de kook en laat dit in een uurtje gaar pruttelen.
    Haal met een schuimspaan het schuim wat van de biefstuk komt weg.
    Als alles gaar is schep je de groenten in de blender en blend dit mooi glad.
    Haal de Duitse biefstuk uit de pan en beek in grove stukken en voeg deze weer bij de bouillon.
    Voeg nu de groenten toe en roer goed door.
    Op smaak brengen met peper en zout
    Eventueel wat verse bieslook en peterselie er bij en klaar is je soep.
  • http://www.oerkracht.nl/audreys-zachte-soep/
  • Audrey’s zachte soep

Categorieën:   Auto-immuun, Diner, Ei-vrij, Groente, Lunch, Notenvrij, Rundvlees

Comments