Menu
Blog cave-a

Waterkerssalade

Beoordeel dit recept

Salade met waterkers en paranoten

Print Friendly
  • 2
  • geen
  • 10
  • geen
  • 1 zakje waterkers
    1 courgette, in kleine blokjes gesneden (rauw)
    1 doosje kastanjechampignons, in stukjes
    flinke scheut balsamico-azijn
    flinke klont roomboter
    1 pakje runderrookvlees, in reepjes gesneden
    handje paranoten, in stukjes gehakt
  • Ontdoe de waterkers van de steeltjes. Meng de in stukjes gesneden courgette, de waterkers en de reepjes runderrookvlees door elkaar. Bak ondertussen in de pan de kastanjechampignons in een flinke klont roomboter, en voeg na een paar minuten een flinke scheut balsamico-azijn toe. Voeg de champignons aan de salade toe en maak af met stukjes paranoot. Voeg eventueel wat olijfolie toe als je dit lekker vindt.
  • http://cave-a.blogspot.nl/2014/10/waterkers.html
  • Blog cave-a

Categorieën:   Ei-vrij, Groente, Rundvlees

Comments