Menu

Kleurige spitskoolschotel met rode spitskool

Print Friendly
  • 04
  • 10
  • 05
  • geen
  • een halve rode spitskool
    1 gele paprika
    1 rode paprika
    1 groene paprika
    300-400 gram gehakt
    1 blikje ananas op sap
    kerrie naar smaak
    zout naar smaak
  • Rul het gehakt. Voeg de in stukjes gesneden paprika toe en roerbak een paar minuten mee tot ze zacht zijn. Voeg de kerrie en de zout toe. Voeg de in reepjes gesneden spitskool toe en roerbak even mee tot de spitskool warm en iets zacht is. Voeg de ananas toe en warm deze even mee.

    Dit gerecht kan ook met groene spitskool gemaakt worden.
  • http://cave-a.blogspot.nl/2015/01/kleurige-spitskool.html
  • Je vindt nog meer recepten (en tekeningen) op cave-a.blogspot.com

Categorieën:   Budget recept, Diner, Ei-vrij, Groente, Klaar in 15 minuten, Notenvrij, Rundvlees

Comments